Coaching


Savjetovanje pri zapošljavanju

„Ne šaljite slona da obavi posao u staklani, velika je vjerojatnost da će nešto polomiti“. Koliko god nam se ova izjava čini logičnom, prilikom zapošljavanja je često zanemarujemo. Prepoznavanjem osobnosti,vrijednosti i vještina potencijalnih kandidata pomoći ćemo vam pri izboru prave osobe za pojedino radno mjesto. Tražite li osobu za radno mjesto koje odlučuje o rezultatima vaše tvrtke (najboljeg prodavača, prodajnog savjetnika, voditelja tima) rado ćemo vam svojom stručnošću i iskustvom pomoći u odabiru.


Savjetodavna prodaja

Postoji li razlika između prodavača i prodajnog savjetnika? Itekako ! Prodavač “uvaljuje” i uvijek nam ostaje onaj gorak okus i bojazan da nas je netko preveslao dok prodajni savjetnik savjetuje. Savjetovanje u prodaji znači da moramo razumjeti potrebe i želje kupca prije nego mu pomognemo izborom prvog proizvoda za njega. Savjetovanje u prodaji znači da kupac odlazi sretan i nasmijan, a baš takvi se rado vraćaju!


Inspirativno govorništvo

Ljudi nisu strojevi i ne isporučuju uvijek jednake perfomanse. Svi mi, pa i oni najbolji imaju trenutke kada je motivacija na rezervi, kada ne vidimo izlaz, kada rezultati padaju ili kada počinjemo sumnjati u sebe i svoje postupke. Tada nam je više nego ikad potrebna doza pozitivne energije, primjer da je nešto moguće, da smo na pravom putu. Dopustite da budemo iskra koja će zapaliti motivacijsku vatru kod vas i vaših djelatnika.


Book your place

14 + 6 =