top of page
20210329_130424.jpg

Pozdrav svima!

Ja sam Davor Bilman, Skener osobnosti.

U prve tri sekunde vizualnog kontakta s osobom mogu prepoznati njenu osobnost, odabir automobila, odjeće te kakav komunikacijski stil preferira i što ju pokreće u životu. Ovom tehnikom uspio sam naučiti nešto što se ne može naučiti na fakultetu, a samu teoriju sam usavršavao kroz 20 godina rada u prodaji.

Moj životni moto je: ‘DANAS ZNAM MANJE NEGO ŠTO ĆU ZNATI SUTRA!’. 

 

Nakon završetka Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, smjer Organizacija i management, zapošljavam se u prodaji te osam godina radim na prodajnim i voditeljskim pozicijama u automobilskoj industriji. Za to vrijeme polazim i poslijediplomski studij Poslovnog marketinga pri istom fakultetu.

Sljedećih sedam godina provodim u tvrtki Vernar Adria d.o.o. kao Executive Training Specialist.

2013. g. osnivam tvrtku Faktor B d.o.o., a od 2019. g. suvlasnik sam i tvrtke BSB Events d.o.o.

Formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji, uz kontinuiranu izobrazbu , pomaže mi da polaznicima svojih treninga lakše prenosim nova znanja i vještine, te osiguravam njihovu trenutnu primjenu u praksi. Licencirani sam trener (predavač) za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga. Završio sam i praktičarski nivo Neuro Lingvističkog Programiranja.

Bacite oko na moje društvene mreže: Facebook, LinkedIn, Instagram, i vidimo se!

Reference

bottom of page