Osobni rast i razvoj


Razvijte maksimalno svoje potencijale i potencijale svojih djelatnika.

Formula uspjeha

Iako je definicija uspjeha drugačija za svakog od nas, gotovo da nema osobe koje ne želi biti uspješna. Uspjeh je dostižan za svakog od nas i jedino što je potrebno je pronaći svoju formulu. Ako ste uvjerenja da se uspjeh događa sam po sebi ili da će biti onako kako nam je suđeno, u pravu ste (samo vas molimo da napustite ovu web stranicu i ne čitajte dalje). Uspjeh se ne događa slučajno već je posljedica poduzimanja pravih koraka. Znate li koji su to koraci?


Otporni na stres

“Samo duboko dišite i brojite do 10”, ovo zaista može pomoći kad ste pod stresom, no je li moguće ne biti pod stresom? Stanje stresa je prirodna reakcija kojom naš organizam želi nešto postići, a današnji tempo života jednostavno nas može dovesti u tu situaciju. Ključno je ono što se događa u našoj glavi, ključno je da osvijestimo koja uvjerenja nam pomažu ili odmažu kada je stres u pitanju. Životne situacije je nemoguće izbjeći, ali uvijek možemo odabrati kako ćemo na njih gledati. Upravo taj pogled određuje kada i koliko ćemo biti otporni na stres.


Postanite gospodar svog vremena

Poznajete li ljude kojima uvijek nedostaje malo vremena da nešto završe? Jeste li čuli da netko kaže “Nemam vremena”? Kako je to moguće kada svi imamo isto vremena, 24 sata na dan. Ako vi niste gospodar svog vremena, budite sigurni da će se naći netko tko će vašim vremenom upravljati umjesto vas. Naučite osnovna pravila upravljanja svojim vremenom i osigurajte svaki dan vrijeme za ono što vam je zaista važno.


Book your place

5 + 1 =